22/06/2024

NIEUW - Onze Vertrouwenspersoon

Wat is de rol van een vertrouwenspersoon Werknemers binnen een organisatie die grensoverschrijdend gedrag ervaren of met integriteitskwesties te maken hebben, kunnen een vertrouwenspersoon benaderen voor een luisterend oor, advies en bijstand. De vertrouwenspersoon biedt allereerst ruimte voor het verhaal, helpt om het probleem in kaart te brengen, stelt vragen en geeft advies door verschillende mogelijke opties te benoemen. Deze aanpak werkt in veel gevallen de-escalerend. Zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid kenmerken het werk van de vertrouwenspersoon. Uit de aard van de functie volgt dat de vertrouwenspersoon een geheimhoudingsplicht heeft. Zij legt in geen enkele situatie inhoudelijke verantwoording af over individuele gevallen. Meer informatie vindt je op onze website onder het menu: Werknemers Voor direct contact met onze vertrouwenspersoon kun je bellen met 024 2022 911

Neem voor meer informatie over bovenstaand nieuwsitem contact met ons op via: info@nextbedrijfsartsen.nl of bel: 024 2022 102