27/05/2024

Arbo Meets Legal 2024 - Terugblik op een geslaagde show!

Arbo Meets Legal is terug van weggeweest! Na 7 jaar was er op donderdag 23 mei weer een geslaagde show in het Lindenberg Theater in Nijmegen, dit keer met als thema: Generatie Z: Boeien, binden en behouden. Tijdens deze wervelde show, namen onze “oude bekende” acteurs: Ruud van de Wouw en Corry Broks, ons mee in het leven van Kae (Kaat) een echte Gen Z-er. Inhoudelijke thema’s verzorgd door onze keynote sprekers: Saskia Regtuit (advocaat Wildenberg), Johan Spierings (directeur | bedrijfsarts NEXT), Jacqueline van der Wielen (Neuroloog | Leefstijlarts NEXT) en Vincent van Waterschoot (Advocaat | Partner Wildenberg), werden afgewisseld met korte pakkende sketches. Na de pauze werd de voorstelling afgesloten met de mogelijkheid voor de deelnemers om de door de acteurs gespeelde scene te regisseren om samen te komen tot het ideale gesprek tussen werkgever en werknemer. De organisatie is er al uit, dit smaakt naar meer…. een vervolg…. dit jaar nog!!! Wordt vervolgd…

Neem voor meer informatie over bovenstaand nieuwsitem contact met ons op via: info@nextbedrijfsartsen.nl of bel: 024 2022 102