01/09/2023

NEXT Bedrijfsartsen is verhuisd!

Vanaf 18 september hebben we onze intrek genomen op de derde verdieping, waar we naast een prachtig secretariaat en spreekkamers, een geheel ingerichte medische keuringsruimte hebben gerealiseerd. Ook is er een (kleine) theaterzaal waar we workshops, trainingen en regietheatervoorstellingen van NEXT Arbo on Stage kunnen verzorgen. Alles met als doel om organisaties en hun medewerkers in beweging te krijgen! Inmiddels staan de eerste voorstellingen voor 2024 gepland. We kijken er naar uit om je persoonlijk te mogen begroeten op onze prachtige nieuwe plek! Namens het gehele NEXT Team: Claudia te Velthuis & Johan Spierings.

Neem voor meer informatie over bovenstaand nieuwsitem contact met ons op via: info@nextbedrijfsartsen.nl of bel: 024 2022 102